Vår mission


CSES mission är att stimulera och stödja utvecklingen av hållbara företag, projekt som tacklar samhällsutmaningar och andra initiativ, föreningar och organisationer som främjar social & kulturell innovation.

Team


Utöver vårt core team så samarbetar vi med olika experter vid behov av specifik kompetens. 

Projektledare &
Affärsrådgivare

Madeleine Harju

madeleine.harju@cses.se

Verkat inom startup scenen sedan 2012 i olika roller. Driver vid sidan av eget företag och är involverad i ett antal projekt. 


Kommunikation och projektadministration

Carolina Zubenko

carolina.zubenko@cses.se


Ansvarig för kommunikation och projektadminitration. Tidigare jobbat med kundservice och ekonomisk administration. Studerar till personalvetare på Uppsala Universitet. 


Affärsrådgivare 

Alexandra Törmänen

alexandra.tormanen@cses.se


Egenföretagare inom UX-design. Som UX-designer har man användaren i fokus vid utveckling av digitala produkter eller tjänster. Du kan få rådgivning kring hur du kan förstå dina kunder och användare bättre och därmed skapa attraktiva produkter och tjänster. Projektledare &
Affärsrådgivare

Thomas Arctaedius

thomas.arctaedius@cses.se

Professor i entreprenörskap och erfarenhet som entreprenör. Har arbete med socialt entreprenörskap i mer än 10 år. Grundade CSES 2010.


Affärsrådgivare 

Lisa Jonsson

lisa.jonsson@cses.se


Affärsutvecklare med särskilt stort engagemang för idéer och företag som på något sätt bidrar till en bättre värld. Har arbetat som affärsutvecklare i idéfas och företags tidiga faser i flera år och hjälpt individer och bolag framåt. Har också erfarenhet av att ha arbetat i riskkapitalbolag.


Affärsrådgivare 

Anders Velander

anders.velander@cses.se


Affärsutvecklare och affärsängler med mycket lång erfarnhet, tidiagre bl.a VD för ett börsbolag. Arbetat med teknik och digialisering.

Ordförande &
Affärsrådgivare

David Lundborg

David.lundborg@cses.se

Affärsrådgivare  

Malki Afram 

malki.afram@cses.se


Fokus på juridisk rådgivning och affärsutveckling.

Partner på Svensk Innovation & Juridik