Vår mission


CSES mission är att stimulera och stödja utvecklingen av hållbara företag, projekt som tacklar samhällsutmaningar och andra initiativ, föreningar och organisationer som främjar social & kulturell innovation.

Team


Utöver vårt core team så samarbetar vi med olika experter vid behov av specifik kompetens. 

Projektledare &
Affärsrådgivare

Madeleine Harju

madeleine.harju@cses.se

Affärsutvecklare med ett intresse för hållbart företagande, socialt såväl som miljömässigt. Lång erfarenhet inom tjänstesektorn med fokus på tillväxtfrågor. Idag delägare i ett veganskt livsmedelsbolag & egen som frilans inom kompetensförsörjning/lärande utöver CSES. 


Kommunikation och projektadministration

Carolina Zubenko

carolina.zubenko@cses.se


Ansvarig för kommunikation och projektadminitration. Tidigare jobbat med kundservice och ekonomisk administration. Studerar till personalvetare på Uppsala Universitet. 


Affärsrådgivare 

Alexandra Törmänen

alexandra.tormanen@cses.se


Egenföretagare inom UX-design. Som UX-designer har man användaren i fokus vid utveckling av digitala produkter eller tjänster. Du kan få rådgivning kring hur du kan förstå dina kunder och användare bättre och därmed skapa attraktiva produkter och tjänster. Projektledare &
Affärsrådgivare

Thomas Arctaedius

thomas.arctaedius@cses.se

Professor i entreprenörskap och erfarenhet som entreprenör. Har arbete med socialt entreprenörskap i mer än 10 år. Grundade CSES 2010.


Affärsrådgivare 

Lisa Jonsson

lisa.jonsson@cses.se


Affärsutvecklare med särskilt stort engagemang för idéer och företag som på något sätt bidrar till en bättre värld. Har arbetat som affärsutvecklare i idéfas och företags tidiga faser i flera år och hjälpt individer och bolag framåt. Har också erfarenhet av att ha arbetat i riskkapitalbolag.


Affärsrådgivare 

Anders Velander

anders.velander@cses.se


Affärsutvecklare och affärsängler med mycket lång erfarnhet, tidiagre bl.a VD för ett börsbolag. Arbetat med teknik och digialisering.

Ordförande &
Affärsrådgivare

David Lundborg

David.lundborg@cses.se

Affärsrådgivare  

Malki Afram 

malki.afram@cses.se


Fokus på juridisk rådgivning och affärsutveckling.

Partner på Svensk Innovation & Juridik


Affärsrådgivare 

Christian Isberg

christian.isberg@cses.se

Erfarenhet och kunskap inom produkt-, koncept- och innovationsutveckling.


Med min erfarenhet kan jag hjälpa till med att utveckla och identifiera en innovativ idé samt att jag har förståelsen för de behov och resurser som behövs för att nå en lyckad kommersialisering.


Min erfarenhet sträcker sig från att driva en global start-up inom konsumentelektronik, distribution, produktion med bland annat återvunna material till att utveckla och lansera digitala tjänster.